SPAM & Vírusszűrés

SPAM & Vírusszűrés

Fejlett technológián alapuló E-mail szűrő rendszer

Központi levélszűrő szervereink segítségével, a szolgáltatás megvédi cégét a emailben érkező kéretlen levelektől, levélszeméttől, a levélben érkező vírusoktól és egyéb kártevőktől.

A szolgáltatás működése: Beérkező leveleit, „átirányítjuk” több éves tapasztalat alapján fejlesztett spam szűrő, és vírusszűrő szervereink felé, amin áthaladva megszűri a bejövő levélforgalmat, és azonnal kiszűri a nem kívánt leveleket. A felhasználók a szűrő által megjelölt levélszemetet levélszabállyal leválogathatják, így megszabadulnak a levélszemét okozta frusztrációtól, és felszabadul a válogatással töltött idő.

 

A szolgáltatás 2 óra alatt beüzemelhető, de a DNS bejegyzések frissülési ideje miatt a teljes bejövő levélforgalom majd csak 1-2 nap elmúltával halad át a szűrőn. Az Ön környezetében, semmilyen rendszeren nem kell módosítani semmit, hiszen a szűrő csupán egy újabb láncszem lesz a levelezőszerverek sorában, amelyek Cégéhez a levelet eljuttatják. A levelek általában 3-15 másodperces idő alatt futnak át a szűrőn, ennyi a kitérő az eredeti útvonalukhoz képest, egyéb késéssel nem kell számolni.

Date

2016. december 27.

Categories

Szolgáltatások

ITS Direct Europe
ITS Direct Europe Bt.
1214 Budapest, Zrínyi u. 2/a 4/15
Telefon: 06 1 789 8642 

AXIS Partner

Fujitsu Partner

Panda Business Partner

QNAP Partner

ZyXEL Certified Partner

HP Business Partner