Projekt tervezés

Projekt tervezés

Az összetett rendszerek bevezetése és folyamatos üzemeltetése nem lehet sikeres megfelelő tervezés és projektvezetés nélkül. Ügyfeleink számára olyan teljes körű megoldást nyújtunk, amely a rendszer tervezéstől kezdve a kivitelezés és az üzemeltetés folyamataira is kiterjed. 

 

Megbízóinkkal folytatott folyamatos kommunikáció és konzultáció biztosítja, hogy a kialakított rendszerek rugalmasan alkalmazkodnak partnereink aktuális és jövőbeli elvárásaihoz, biztosítva ezzel a hatékony és folyamatos üzletmenetet.

 

IT rendszer tervezési szolgáltatásunk az elérendő célok pontos meghatározásával kezdődik. Ezt követi annak felmérése, hogy mi a jelenlegi kiindulási állapot, milyen elvárásoknak kell a rendszernek megfelelni, mindehhez milyen erőforrások állnak rendelkezésre (szakemberek, anyagi lehetőségek, ráfordítható idő). Ezek alapján készül el az akár több alternatív megoldást is tartalmazó, így nem egy adott beszállító megoldására alapozott, hanem beszállítófüggetlen rendszerterv.

 

Megrendelőink kérése alapján a rendszerterv alapján segítünk a projekt szervezet felállításában, elkészítjük a projekt alapító dokumentumot (PAD), projekt definíciós tervet (PDP), projekt vezetői, adminsztrációs, vagy minőség biztosítási szolgáltatást biztosítunk, illetve ellátjuk az átadott rendszerek felügyeletét is.

 

Tervezés:

Üzleti és informatikai folyamatok tervezése, optimalizálása, újratervezése

Informatikai üzemeltetési folyamatok tervezése

Informatikai stratégia készítése, költségvetés

Rendszer komponensek, rendszer elemek, alkalmazások és beszállítók kiválasztása

Kivitelezés:

Informatikai projektek vezetése, minőségbiztosítása

Informatikai rendszerek alapokon történő üzemeltetése, felügyelete

Üzemeltetés:

Informatikai rendszerek üzemeltetése, felügyelete

Date

2019. szeptember 27.

Categories

Szolgáltatások

ITS Direct Europe
ITS Direct Europe Bt.
1214 Budapest, Zrínyi u. 2/a 4/15
Telefon: 06 1 789 8642 

AXIS Partner

Fujitsu Partner

Panda Business Partner

QNAP Partner

ZyXEL Certified Partner

HP Business Partner