Webdesign

Webdesign

Az általunk készített weboldal egy többszörösen megtérülő befektetés!
 

A minőségi honlapkészítés folyamata:

Honlaptervezés – struktúra kialakítás

Első lépésként meghatározzuk a honlap felépítését, az alkalmazni kívánt műszaki megoldásokat, megtervezzük a menürendszert és a tartalmi elemek elhelyezkedését, folyamatosan szem előtt tartva a honlap célját és célközönségét. Ezt a megrendelővel szorosan együttműködve végezzük, hogy a legjobb döntéseket hozzuk, a hatékonyság érdekében.

Arculat – Design megalkotása

Az elkészült tervek alapján létrehozzuk azt a forma és színvilágot, ami a honlapot ízlésessé és funkcionálissá teszi. Az Arculattervezés előtt felmérjük ügyfeleink igényeit, hogy a számukra legmegfelelőbb design szülessen meg.

Programozás

A nemzetközi Internet szabványoknak megfelelő egyedi fejlesztésű, menüvezérelt online szoftvert készítünk, ami a megtervezett design és struktúra alapján az interneten elérhetővé válik a nagyközönség számára.

Adminisztrációs felület fejlesztése

A honlap (alap rendszer) tartalmának kezelésére szolgáló szerkesztői felület.

•    Kezelése hasonló, mint a word szövegszerkesztőé.
 
•    Alapfokú számítástechnikai ismeretekkel is könnyen kezelhető.

•    A megrendelő igényeitől függően az admin felület segítségével, Word-ben készített anyagokat is könnyen felvihet a weboldalra és kiegészítheti azokat képekkel, táblázatokkal.

•    Igény esetén lehetőség van a menüpontok létrehozására, változtatására, illetve a komplett weboldal szerkesztésére (a különböző modulok szerkesztése is itt lehetséges).

Date

2019. szeptember 27.

Categories

Szolgáltatások

ITS Direct Europe
ITS Direct Europe Bt.
1214 Budapest, Zrínyi u. 2/a 4/15
Telefon: 06 1 789 8642 

AXIS Partner

Fujitsu Partner

Panda Business Partner

QNAP Partner

ZyXEL Certified Partner

HP Business Partner